September 2017

September 2017

Nieuwe voerlijn van Betuwe Koi: Seikatsu

Met gepaste trots presenteren wij u SEIKATSU !!!!

SEIKATSU (Wat staat voor leven) is onze geheel nieuwe voerlijn.
VANAF NU VERKRIJGBAAR BIJ ONS IN DE ZAAK!!!!!
Laat u verrassen door dit zeer hoogwaardige koi voer want alleen het beste is goed genoeg voor onze dierbare koi.

TER INTRODUCTIE NU BIJ AANKOOP VAN 10 KILO SEIKATSU DE ORIGINELE SEIKATSU FOOD STORAGE EMMER GRATIS !!!!
 

Seikatsu Saidaikopie

Seikatsu Saidai Is het top voer uit de Seikatsu lijn. Het is speciaal samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten en zorgt voor verbeterde groei en een volle body. De pro-biotische werking draagt bij aan de ontwikkeling van interne organen, een goede huidkwaliteit en verhoogde weerstand van uw koi. Uniek aan dit voer is de toevoeging van geperste zinkende garnalenpellets. Deze garnalenpellets bevatten veel eiwitten die o.a. zorgen voor de groei en herstel van beschadigd weefsel. Bovendien bevatten garnalen specifieke mineralen die nodig zijn voor de opbouw van het geraamte en het zenuwstelsel van de koi. Kwalitatieve toevoegingen in Seikatsu Saidai zoals knoflook , propolis en een extra premix van vitamines maken het voer tot één van de meest complete uitvoeringen op de markt.
3 kilo voor €45,-
10 kilo voor €125,-

Seikatsu Haru Aki
Seikatsu Haru / Aki Is een voer om de schommelende seizoenen zoals voor en najaar te voeren. Seikatsu Haru/Aki met extra vitamine zorgt in het voorjaar dat uw koi makkelijker met de schommelende waterwaardes kunnen omgaan. In de herfst zorgt Seikatsu Haru/Aki ervoor dat de koi met een betere weerstand de winter in zullen gaan. Ook na het toevoegen van medicatie of andere stressfactoren gebruikt u Seikatsu Haru/Aki voor wat extra ondersteuning.
3 kilo €32,50
10 kilo €80,00

Seikatsu Kara
Seikatsu Karā Is ontwikkeld voor sterke kleuren: met 4 verschillende pigmentversterkers die de kleuren bevorderen is deze formule favoriet van vele Japanse Koi kwekers.
3 kilo € 32,50
10 kilo € 80,00

Seikatsu Kensetsu
Seikatsu Kensetsu Is speciaal ontwikkeld voor een snelle en verantwoorde groei met behoud en ontwikkeling van volle kleuren. Met de probiotische werking doordat het verrijkt is met een premix van vitaminen o.a. vitamine E, C, H en diversen vitamines B. De uitgekiende mix van grondstoffen maakt dit voer licht verteerbaar en specifiek afgesteld op de groei.
3 kilo € 32,50
10 kilo € 80,00

Seikatsu Chinbotsu Seicho
Seikatsu Chinbotsu Seichó Is een speciaal ontwikkeld zinkend koi voer. De speciale mix van ingrediënten maakt dit voer makkelijk verteerbaar en haalt maximale groei uit uw koi. Omdat Seikatsu Chinbotsu Seichó naar de bodem zakt zullen de koi hun natuurlijke fourageer gedrag vertonen door over de bodem opzoek te gaan naar eten. De koi eten rustiger wat gepaard gaat met minder stress en voedselnijd. Derhalve zullen ook de wat schuwere koi op deze manier aan hun behoefte kunnen voorzien.
3 kilo € 32,50
10 kilo € 80,00

Seikatsu Chinbotsu Fuju

Seikatsu Chinbotsu Fuyu Is een volledig zinkend koi voer wat bij lagere temperaturen gevoerd kan worden. Door de uitgekiende samenstelling van hoogwaardige tarwekiemen en vitamines zal dit voer bijdragen aan een snelle opname en vertering zodat verstoppingen en dus kans op infecties door pathogene bacteriën verkleind word.
3 kilo € 32,50
10 kilo € 80,00

Seikatsu Chozame

Seikatsu Chózame Is een uitgebalanceerd steurvoer. De zinkende korrel met hoog eiwitgehalte zorgt voor optimale groei van uw steur. De gebruikte hoogwaardige grondstoffen zijn toegepast in de juiste hoeveelheden voor dagelijkse voeding van uw steur in optimale gezondheid.
3 kilo € 32,50
10 kilo € 80,00

© 2015 - 2023 Betuwe koi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel